Varnad tre gånger på fem matcher – Norrström avstängd till helgenVarnad tre gånger på fem matcher – Norrström avstängd till helgen
"Måste lära mig hålla käften"EP sänder ESK:s damer och herrar på lördag

ESK mötte Hudiksvall på hemmaplan – se reprisen här!ESK mötte Hudiksvall på hemmaplan – se reprisen här!
EP sände live
28 april 2024 15:47
Fotboll

ESK höll förlustfria sviten levande i mötet med Viggbyholm

ESK höll förlustfria sviten levande i mötet med ViggbyholmESK höll förlustfria sviten levande i mötet med Viggbyholm
Henrik Norrström: "Ganska rättvist"Fick klara sig utan skyttekungen
28 april 2024 12:30
Fotboll

ESK mötte Viggbyholm – så rapporterade vi från matchen

ESK mötte Viggbyholm – så rapporterade vi från matchenESK mötte Viggbyholm – så rapporterade vi från matchen
EP rapporterade live
19 april 2024 05:00
Fotboll

ESK-mittfältaren Edwin ställs mot gamla laget – igen

ESK-mittfältaren Edwin ställs mot gamla laget – igenESK-mittfältaren Edwin ställs mot gamla laget – igen
EP direktsänder ESK:s möte med SkiljeboAvspark 19.00
18 april 2024 03:00
Fotboll

ESK mötte Skiljebo – se matchen igen här

ESK mötte Skiljebo – se matchen igen här ESK mötte Skiljebo – se matchen igen här
EP sänder live
13 april 2024 19:03
Fotboll

Ytters drömträff sänkte Franke – ESK serieledare

Ytters drömträff sänkte Franke – ESK serieledareYtters drömträff sänkte Franke – ESK serieledare
"Brukar vara ganska snygga faktiskt"Henrik Norrström: "En fight i taget"
28 mars 2024 11:30
Fotboll

ESK tog emot Gute i seriepremiären - se reprisen här!

ESK tog emot Gute i seriepremiären - se reprisen här!ESK tog emot Gute i seriepremiären - se reprisen här!
22 mars 2024 03:00
Live-TV

ESK kryssade i genrepet – se matchen i efterhand här

ESK kryssade i genrepet – se matchen i efterhand här ESK kryssade i genrepet – se matchen i efterhand här
ESK obesegrat under försäsongen
16 mars 2024 15:24
Fotboll

Daniel jagade ikapp Åkersberga: "Skönt att få peta dit målen"

Daniel jagade ikapp Åkersberga: "Skönt att få peta dit målen"Daniel jagade ikapp Åkersberga: "Skönt att få peta dit målen"
Två veckor kvar till seriestart: "Just nu har vi en ganska skadeskjuten trupp"
16 mars 2024 12:00
Fotboll

ESK mötte Åkersberga – så rapporterade vi från matchen

ESK mötte Åkersberga – så rapporterade vi från matchen ESK mötte Åkersberga – så rapporterade vi från matchen
EP rapporterar liveDaniel Norrby tvåmålsskytt
2 mars 2024 12:22
Liverapportering

Spelarnas bildsvep från Spanien – läs dagboken från ESK-lägret

Spelarnas bildsvep från Spanien – läs dagboken från ESK-lägretSpelarnas bildsvep från Spanien – läs dagboken från ESK-lägret
Firade ESK 110 årHemmaklack blev bortaklack
18 februari 2024 14:00
Fotboll

ESK fick nöja sig med 1-1 – så rapporterade vi från matchen

ESK fick nöja sig med 1-1 – så rapporterade vi från matchenESK fick nöja sig med 1-1 – så rapporterade vi från matchen

Fotboll

Tack för framgången – nu satsar vi vidare!

Tack för framgången – nu satsar vi vidare!Tack för framgången – nu satsar vi vidare!
Topp tio i Norge – nu har Danilo gjort sitt valNorrströms svåra pussel
14 oktober 2022 17:48
Fotboll

Här är spelarna som är klara i ESK: Norrström och Karlsson fortsätter som tränare

Här är spelarna som är klara i ESK: Norrström och Karlsson fortsätter som tränareHär är spelarna som är klara i ESK: Norrström och Karlsson fortsätter som tränare
10 september 2022 07:00
Fotboll

Kakra borta - Alex tillbaka: "Vi har chansen"

Kakra borta - Alex tillbaka: "Vi har chansen"Kakra borta - Alex tillbaka: "Vi har chansen"
3 september 2022 09:00
Fotboll

Fotbollsdubbel: Tuffast möjliga motstånd på Enavallen

Fotbollsdubbel: Tuffast möjliga motstånd på EnavallenFotbollsdubbel: Tuffast möjliga motstånd på Enavallen
27 augusti 2022 19:57
Fotboll

Tre heta i ESK mot Procyon

Tre heta i ESK mot Procyon      Tre heta i ESK mot Procyon
27 augusti 2022 19:26
Fotboll

Lyftet efter paus gav ESK-seger mot Procyon • Nya mål av Lundemo – lyssna till segerjublet

Lyftet efter paus gav ESK-seger mot Procyon • Nya mål av Lundemo – lyssna till segerjubletLyftet efter paus gav ESK-seger mot Procyon • Nya mål av Lundemo – lyssna till segerjublet