Örsundsbro och FBC Uppsala delade på poängenÖrsundsbro och FBC Uppsala delade på poängen

Örsundsbro föll hemma mot LöjteÖrsundsbro föll hemma mot Löjte
7 januari 2024 19:01
Innebandy

Felix Lundberg fixade segern för Örsundsbro

Felix Lundberg fixade segern för ÖrsundsbroFelix Lundberg fixade segern för Örsundsbro
15 december 2023 21:06
Innebandy

Segerlös svit bröts när Örsundsbro vann mot Storvreta AIK

Segerlös svit bröts när Örsundsbro vann mot Storvreta AIKSegerlös svit bröts när Örsundsbro vann mot Storvreta AIK
9 december 2023 15:09
Innebandy

Örsundsbro tog stark poäng borta mot Vaksala Legends

Örsundsbro tog stark poäng borta mot Vaksala LegendsÖrsundsbro tog stark poäng borta mot Vaksala Legends
3 december 2023 19:10
Innebandy

Förlust på bortaplan för Örsundsbro mot Uppsala Life U

Förlust på bortaplan för Örsundsbro mot Uppsala Life UFörlust på bortaplan för Örsundsbro mot Uppsala Life U
1 december 2023 21:06
Innebandy

Målfest när Enköping U krossade Örsundsbro

Målfest när Enköping U krossade ÖrsundsbroMålfest när Enköping U krossade Örsundsbro

Förlust för Örsundsbro mot Saga U med 3-4

Förlust för Örsundsbro mot Saga U med 3-4Förlust för Örsundsbro mot Saga U med 3-4
12 november 2023 15:02
Innebandy

Oavgjort möte mellan Örsundsbro och Bålsta

Oavgjort möte mellan Örsundsbro och BålstaOavgjort möte mellan Örsundsbro och Bålsta
25 oktober 2023 22:03
Innebandy

Förlust på bortaplan för Örsundsbro mot Roslagsalliansen

Förlust på bortaplan för Örsundsbro mot RoslagsalliansenFörlust på bortaplan för Örsundsbro mot Roslagsalliansen

Seger för Örsundsbro med 9-7 mot FBC Uppsala

Seger för Örsundsbro med 9-7 mot FBC UppsalaSeger för Örsundsbro med 9-7 mot FBC Uppsala
9 oktober 2023 08:29
Innebandy

Örsundsbro höll inte hela matchen borta mot Löjte

Örsundsbro höll inte hela matchen borta mot LöjteÖrsundsbro höll inte hela matchen borta mot Löjte
8 oktober 2023 14:07
Innebandy

Målfest för Enköping U hemma mot Örsundsbro

Målfest för Enköping U hemma mot ÖrsundsbroMålfest för Enköping U hemma mot Örsundsbro

Stark andra halvlek räckte för Örsundsbro

Stark andra halvlek räckte för ÖrsundsbroStark andra halvlek räckte för Örsundsbro
14 september 2023 21:31