Göta Traneberg blev till slut för starka för Bålsta tidigare i veckan. Men man presterade ändå en av säsongens bästa matcher.

– Vi spelade fruktansvärt bra. Att vi förlorade den matchen berodde på saker andra än sådana vi kan påverka, berättar tränare Lars Billing.

Hur är känslan inför morgondagens match?

– Vi har en väldigt god känsla efter det vi presterade mot Göta. Då hade vi inte heller fullt lag, men det kommer vi att ha till imorgon.

Matchen mot Viggbyholm blir också speciell. Det är inte bara en svår match – Billing själv och några av spelarna i Bålsta har band till motståndarna.

– Det blir såklart lite speciellt. Men det ska bli kul att träffa några av grabbarna igen. Det är ett bra lag vi möter återigen, och de har fått en hel del bra förstärkningar, bland annat från Väsby.

Ni har varit starka hemma hittills. Hur spelar det in?

– Hemma eller borta tror jag inte spelar så stor roll. Det har mest varit en inställningsfråga att vi vunnit och förlorat varannan match. Men den trenden tycker jag, trots förlusten, att vi bröt i tisdags.

Och Billing är på det klara med vad som krävs.

– Att vi bygger vidare på förra matchen. Att vi spelar oss ur egen zon när vi faktiskt har möjlighet – det behöver inte vara krångligt. Sedan att samtliga återigen måste ge allt på planen.