Turistmål.se är den ledande webbplatsen när det gäller turistmål och sevärdheter i landet. Varje år röstar besökarna dessutom fram sina favoriter bland mer än 19 000 besöksmål. När röstningen avslutats för det gångna året visar det sig att Gård­sjö älgpark korats till Årets turistmål 2016 i kategorin Djurparker.

– Skitroligt, inspirerande­ och grädde på moset till vårt tioårsjubileum. Och särskilt kul att få ett pris där folket har röstat, det är lite av Jerringpris över det här, säger älgparksägaren Leif Lindh stolt.

I motiveringen står följande att läsa: ”Ni är service­minded, har bra engagemang och nöjda kunder. Samt att ni på ett positivt och drivande sätt sticker ut i världsklass.”

– Just slutklämmen, att lilla Gårdsjö är i världsklass, gillar jag allra bäst, det är inte dåligt, fortsätter älgparksägaren nöjt.

Leif Lindh, som fick den glada nyheten för några dagar sedan, planerar annars som bäst för sommarsäsongen som drar i gång i maj.

– Vi har en del roliga grejer som händer under jubileumsåret, bland annat ska vi öppna Tomtens verkstad, säger Leif Lindh.