- Vanja gjorde ett enastående fint framförande av en av mina kompositioner vid min konsert tillsammans med domkyrkans ungdomsmusiker inför en publik på uppåt tusen personer i Uppsala domkyrka hösten 2016. Efter musikutbildning vid Bolandsskolan och privata sånglektioner har Vanja börjat framträda alltmer som solist, berättar kyrkomusikern Pär Lindh, som kommer att medverka vid lunchkonserterna och ackompanjera Vanja på piano.

Tillsammans framför de arrangemang av Pär Lindh av franska, engelska och svenska sånger. En del av sångerna är skrivna av Pär och andra är kända evergreens. På programmet står bland annat River of Tales , Take a pebble (som en hyllning till den nyligen bortgångne sångaren Greg Lake), Summertime, Sous le ciel de Paris (Under Paris himmel som sjungs på franska), Take five av Dave Brubeck med text av Beppe Wolgers samt Far more blue av Dave Brubeck med text av Pär Lindh.

Fredag den 10 februari gästar duon Villberga kyrka och onsdag den 15 februari Vårfrukyrkan, 1150-tals kyrkan på kyrkåsen i Enköping.