Det handlar om systrarna Ceder, Violett och Eva, som lever helt olika liv. Violett drog tidigt iväg till Stockholm, till ett liv som framgångsrik sångerska, van att stå i rampljuset, van vid lyx och att få bestämma. Eva är den duktiga hemmadottern som alltid funnits till hands för alla.. Tillsammans med den nu avlidna mamman har hon i decennier drivit ett pensionat under inte alltid så gynnsamma förhållanden. Hon har fått dra många tunga lass men aldrig blivit tillfrågad i viktiga ärenden.

Nu möts de båda systrarna för första gången på länge vid kaffet efter begravningen. Vad ska hända nu? Violetts karriär är i dalande, hon är i behov av pengar. ”Vi säljer förstås”, säger hon. Vad säger Eva?

Violetts kapellmästare, Gunnar Ohlsén. är kallad till begravningskaffet. Han gillar att äta gott men är trött på sin sångerskas nycker. Dessutom finns också familjens jurist med, Costas Kotandidis, väl insatt i familjens ekonomiska läge och Evas förtrogna.

Medverkande: Margaretha Björkman, Erik Lidholm, Maud Nyberg, P-A Strand. Föreställningen är ett samarbete med Panikteatern i Uppsala.

En föreställning om drömmar och förhoppningar, med humor och mycket musik. Vems drömmar kommer att bli förverkligade?