Då har gruppen redan hunnit avverka fem konserter i Uppland. Fröken Elvis startade turnén i Morgongåva den 19 januari och förgyller Bålsta och Fridegårdsskolans café med Elvis-musik nu på torsdag den 26 januari.

De fem i gruppen, som alla älskar Elvis, är Camilla Fritzén, sång, översättning, manus, Lisa Bodelius, bas, trombon, kör, översättning (hon har rötter i Bålsta), Maria Olsson, trumset, slagverk, Josefin Berge, gitarr, mandolin, kör och Sanna Andersson, bas, gitarr, munspel, piano kör. De har turnerat med sitt band sedan 2014 och hade under 2016 ett 40-tal spelningar runt om i Sverige vid festivaler och sommararrangemang bland annat.

– Nu får vi göra det vi tycker är roligast, nämligen åka ut och spela live för alla som vill höra oss och som kanske sedan länge älskar Elvis, eller för de som liksom jag, har upptäckt helt ny låtskatt, skriver Camilla på Fröken Elvis hemsida.

– Det ska bli mycket roligt att få höra Fröken Elvis, som har fått så fina recensioner. Arbetarbladet i Gävle är en av många tidningarna som lovordat gruppen, säger Enköpings Kammarkör, som tillsammans med Enköpings Kommun är värdar för Musik i Upplands (MIU) arrangemang på Joar.