Svar till Solveig Zander. Jag vill gärna fråga: när sänkte ni skatten för pensionärerna fem gånger? Om jag inte minns fel så sänkte Alliansen skatten fyra gånger och det med jobbskatteavdrag.

Men det är helt otroligt att man kan sänka skatten för de som får löneökning varje år. Sedan ska de som har sämst ställt betala full skatt.

Ska man bestraffas för att man blivit sjuk eller att man inte kan jobba mer än deltid? Man ska väl kunna leva på sin pension? Kostnaderna ökade så mycket när Alliansen hade åtta år vid makten. Nu får även de svaga i samhället betala för kalaset att man privatiserade. Fortsätter ni att lova att skatten ska sänkas blir det är tufft att få ordning på finanserna i Sverige.

Vad hände med de 373 miljarderna som togs ur ATP-systemet och även pengarna till bankkrisen? När ska dessa pengar betalas tillbaka? Det vore intressant om de kommer tillhanda de som har förtidspension, sjuka och pensionärer.

Det blir en otroligt intressant valupptakt. Hur mycket vågar ni lova? Ni har gjort så mycket försämringar för de svaga i samhället. Man blir rädd att höra hur många barnfamiljer som har blivit vräkta från sina hem och hur det kommer att fortsätta med att man ser resultatet av alla neddragningar. Det sämsta ni politiker kan göra nu är att beskylla varandra för att det ska bli mindre intressant för oss väljare att rösta på partierna.

För mig är valet en parodi och jag känner att skall ni få min röst så gäller det verkligen att ni lyssnar på folket och inte bara fortsätter att ge till de som har en inkomst.

Alla måste kunna leva drägligt!